I ständig förändring

Jag har ändrat texten under fliken “Om Espritlibre”. Jag har känt ett tag att det behövdes en uppdatering. Den är högst relevant i mitt liv. Jag bär de tidiga sorgerna med mig men jag bär dem på annat sätt idag. Vi är i en ständig förändringsprocess medveten eller omedveten, vilket vi väljer. Vad väljer du? Gör du medvetna val utifrån dig? Jag försöker medvetandegöra så mycket som möjligt i livet, så mycket som jag klarar av att processa åt gången. Det sägs att livet här på jorden är en skola. En andlig resa i en fysisk kropp, en kropp som vi fått låna av Moder Jord. Hur tar vi hand om våra kroppar som vi har till låns? Mer om det en annan gång. Nedan del av text som jag helt tagit bort.

”Tidigt i livet var jag med om jobbiga händelser som gjorde att jag under en lång tid levde i sorg. Jag trodde livet skulle vara så.  År 2005 började det hända saker – möjligheter och metoder till läkning kom i min väg. Jag insåg att det är jag som är ansvarig för mitt liv och mående. Jag kunde inte längre komma undan med att lägga locket på eller skylla på omständigheter. Idag är jag väldigt glad för denna möjlighet och tackar ödmjukt alla jag mött på vägen. Med detta kom också insikten att jag duger som jag är och att börja leva i acceptans till mig själv var befriande.”

Dela blogginlägget

Kommentarer

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?