Organisk vägledning

”Vi är organiska” fick jag till mig där den dagen bilden togs (1/1 2018). Ja så självklart, inget märkvärdigt eller nytt i de orden men det var så kraftfullt att jag förstod att det låg mycket mer bakom. Jag vände och vred på det och har gjort några ggr sedan dess. Det första konkreta som kom ut av det var att jag några dagar senare var anmäld till en utbildning till näringsterapeut. Låter säkert för många galet impulsivt. Jag hade inte ens avslutat massageutbildningen ännu. Men när budskapen är så starka att det inte går att stå emot, magen och hjärtat säger JA JA JA det här vill jag! Varför tveka?

Vi är organiska – ett med naturen. Jag försöker leva därefter. Jag väljer det naturliga, rena och sanna (min sanning) –  det är nu så förankrat att det råder inga som helst tvivel.

Dela blogginlägget

Kommentarer

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?