Prova Kraniosakralterapi

I nästa vecka får jag besök av Johanna från Malmö. Hon kommer under tre dagar erbjuda kraniosakralterapi till ett förmånligt pris 650 kr/45min.  För mer info och detaljer se nedan.

Kraniosakralterapi

Jag har gått min Kraniosakralterapiutbildning hos Bröderna Tranberg i Stockholm i samarbete med Michael Persson och blev klar 2019. Just nu studerar jag även Basmedicin på Arcanum Skolan för att ytterligare fördjupa mig i människokroppen. Jag har ett brinnande intresse för hur vi kan optimera våra kroppar och våra liv. Kraniosakralterapi är en fantastisk behandlingsform där man hjälper nervsystemet att komma till ro och indirekt låta kroppen självläka. Vid en behandling kan man uppleva ett stort lugn som är svårt att nå i ett vanligt presterande liv idag.

Kraniosakral terapi har sitt ursprung i osteopatin och är en lugnande och läkande behandling. Med hjälp av mycket lätt beröring av främst kraniet, dess plattor och membran får man kontakt med cerebrospinalvätskan och stimulerar därmed nervsystemet och den kraniosakrala rytmen för att bland annat reducera stress, depression och fysisk smärta. Det kraniosakrala systemet har direkt koppling till alla celler i kroppen- nervsystemet, muskler, matsmältning, hormoner, reproduktionssystemet, cirkulation, andning, immunförsvar och lymfsystem.

Detta är en mycket varsam och försiktig manuell medicinsk behandling som behandlar spänningar och störningar i kroppens vävnader, skelett, muskler, ligament, nerver, hinnor och organ. Kraniosakral terapi kan vara läkande för både kropp och själ.

Vad kan man behandla?

  • Whiplash-skada
  • Stress och stressrelaterade problem
  • Sömnproblem
  • Utbrändhet
  • Problem med nacke, rygg, höfter och knän
  • Kronisk smärta
  • Fibromyalgi
  • Koncentrationssvårigheter, utmattningssymptom, tinnitus, magbesvär, nedstämdhet

Hur går behandlingen till?

En behandling går till på det sättet att den som behandlas ligger på rygg på en massagebänk, påklädd och med filt över sig. Sedan tar jag med lätt beröring på främst på huvudet och axlar. Vid behov kan jag även beröra fötter knän och höfter. Jag brukar även spela ett lugnt mantra under behandlingen som bidrar till ytterligare lugn. Behandlingen brukar upplevas som djupt avslappnande.

Kom och prova! Jag erbjuder följande tider till ett förmånligt pris 650 kr / 45 min behandlingstid. Erbjudandet gäller endast dessa dagar. Bokas via Bokadirekt https://www.bokadirekt.se/places/johanna-clarkson-kraniosakral-terapi-48618Om du undrar något, fråga gärna i första hand på mail info@johannaclarkson.com men jag nås även på telefon 070-495 40 24.

Måndagen 12 september 2022 

09:45 – 10:30
11:00 – 11:45
15:15 – 16:00

Tisdagen 13 september 2022

10:45 – 11:30
12:00 – 12:45
16:15 – 17:00
17:30 – 18:15

Onsdagen 14 september 2022

10:30 – 11:15
14:00 – 14:45
15:15 – 16:00

Dela blogginlägget

Kommentarer

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?