Muskot

Eterisk olja av muskot doftar magiskt! Fick tillfälle att jobba med den nyligen och blev påmind om hur underbar den är. Ökar blodcirkulationen – perfekt som massageolja alltså – lindrar ledvärk och muskelvärk. Krydda maten eller riv lite i en golden milk eller annan varm mjölk om du har svårt att somna. Använd med måtta innehåller ämne som verkar hallucinogent i stora mängder, tror inte det blir så gott med för mycket ändå.. Traditionellt använd vid psykisk ohälsa och matsmältningsproblem. Är egentligen ingen nöt utan ett frö. Blanda en olja till egenvård eller boka en massage med muskotolja.

Dela blogginlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?