Utlottning av behandlingar

Var med i utlottningen av en behandling, både du och ”ditt bidrag” vinner.
Alla människor mår bra av en massage men för vissa är det kanske inte möjligt ekonomiskt eller så har de aldrig ens tänkt tanken att gå iväg på en behandling. Nu vill jag ge fler möjligheten att se fördelarna med att gå på massage. Jag kommer totalt lotta ut 4 behandlingar. Känner du någon som du vill ska få chansen, <b>skicka in ditt bidrag senast 14 maj</b> till mail <b>info@espritlibre.se</b> märk mailet med <b>”utlottning” </b>skriv ned en kort motivering till varför just ditt bidrag ska få en behandling tillsammans med personens förnamn. <br><b>Vinnarna meddelas under vecka 20. </b>

Dela blogginlägget

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?